De Neerpoort leefruimte en keuken
Onze troeven
Ontdek ze hier
Wij begrijpen heel goed dat de
behoeften en wensen veranderen
als het op wonen aankomt.

Zó veel meer
dan
een woning

Wij creëerden een waardevolle plek waar het goed leven is. Een plek waar herinneringen ontstaan en uw toekomst vorm krijgt. Met kwaliteitsvolle, duurzame materialen en technieken bieden wij u een afwerkings- en comfortniveau dat boven de gemiddelde standaard ligt.

Kortom, in De Neerpoort komt u graag thuis.

Maximale lichtinval
door grote raampartijen

Licht doet leven, ook in een woning is dit geen uitzondering. Al onze woningen hebben grote raampartijen, die een maximale lichtinval garanderen, van ‘s morgens tot ‘s avonds.

Ruime
terrassen

Onze ruime terrassen voldoen aan alle voorwaarden om ‘buiten’ te wonen ... Hier kan je in alle rust genieten van een namiddag ontspannen of van een gezellig etentje met vrienden of familie in de buitenlucht.

De Neerpoort aanzicht voorzijde

Open leefruimtes
en keukens

Keuken en leefruimte lopen naadloos over in elkaar. Hierdoor creëren we een ultieme woonbeleving. Tenslotte gebeurt het dagelijkse leven in en rond de keuken. We werken uitsluitend met de mooiste en meest kwalitatieve materialen om uw droomkeuken te realiseren.

Energiezuinig
wonen

De woningen zijn niet alleen modern en eigentijds, maar ook laag-energetisch. Muren, ramen, vloeren, vloerverwarming, ventilatie type D ... Alles draagt bij tot een aanzienlijke besparing in de energiekosten en is een absoluut pluspunt!

De Neerpoort leefruimte en keuken